Neem Contact op met de Element Sports by Skicare

  • ✓ Gratis verzending in NL

  • ✓ Snelle levering

Algemene voorwaarden

Algemeen
Deze algemene voorwaarden hebben betrekking op alle overeenkomsten welke door u en Elementsports.nl gesloten worden. Bij het plaatsen van een bestelling geeft u aan akkoord te gaan met de leverings- en betalingsvoorwaarden van Elementsports.nl. Op al onze producten zijn de volgende leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing±

Prijzen
Alle door Elementsports.nl opgegeven prijzen zijn in Euro (EUR) en inclusief BTW.

Betaling
Nadat u een bestelling geplaatst heeft ontvangt u een orderbevestiging per e-mail. Hierin worden de totale kosten inclusief verzendkosten weergegeven. U kunt op twee manieren betalen, iDeal en vooruitbetaling. Bij betaling via iDeal worden geen extra kosten in rekening gebracht. Dit geldt ook voor vooruitbetaling. Wanneer u hier voor kiest dient u binnen 7 dagen na het plaatsen van de order het opgestaande bedrag over te boeken. Lukt dit niet, dan komt de bestelling te vervallen.

Verzendkosten
Momenteel versturen wij onze bestellingen alleen binnen Nederland. Voor alle bestellingen tot € 100 bedragen de verzendkosten € 7,50 (tenzij specifiek anders bij een product vermeld). Bij bestellingen boven € 100  komen de verzendkosten te vervallen.

Levering
Alle artikelen worden zo spoedig mogelijk na orderontvangst cq. betaling verzonden. De levertijd van onze producten bedraagt meestal 1 tot 5 werkdagen. Indien de levertijd meer dan 2 weken bedraagt, brengen wij u hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte. In geval artikelen onverhoopt niet meer leverbaar zijn, zal dit telefonisch of per e-mail medegedeeld worden. Eventueel reeds gedane betalingen worden dan zo spoedig mogelijk geretourneerd. Leveringen vinden momenteel uitsluitend plaats binnen Nederland.

Eigendomsvoorbehoud
Alle artikelen blijven eigendom van Elementsports.nl tot de volledige betaling is voldaan.

Ruilen en retourneren
Ruilen of retourneren van de door u bestelde produkten is mogelijk binnen 10 dagen na ontvangst van de bewuste producten. Voordat u een product aan ons retour stuurt, dient u hierover eerst contact met ons op te nemen. Voorwaarde bij retourneren van producten is dat de producten, voorzien van onze en uw adresgegevens, onbeschadigd en in de orginele verpakking naar ons teruggestuurd worden. De verzendkosten hiervan zijn voor rekening van de koper. Indien het te retourneren artikel voldoet aan de gestelde voorwaarden, sturen wij u zo spoedig mogelijk een nieuw artikel toe. In geval u bij een retourzending geen vervangend product wenst, zijn de door Elementsports.nl gemaakte verzend- en administratiekosten voor uw rekening.

Garantie en klachten
Elementsports.nl hecht veel waarde aan de tevredenheid van klanten. Om deze reden zullen we uw klachten met de grootste zorg behandelen. Voor klachten kunt u terecht bij onze klantenservice. Deze bereikt u telefonisch of op info@elementsports.nl. Indien een door u besteld produkt iets mankeert, kunt u dit binnen 2 weken naar ons terugsturen. U dient ons hier wel eerst per telefoon of e-mail van op de hoogte te stellen. Indien uw klacht gegrond is, sturen wij u kostenloos een nieuw produkt toe.

Wijzigingen
Elementsports.nl heeft ten alle tijden het recht deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden te wijzigen en/of aan te vullen. Indien u nog een levering van Elementsports.nl ontvangt, wordt u hiervan op de hoogte gesteld. U heeft dan de mogelijkheid om een nog niet afgeronde bestelling, waar de goederen nog niet van zijn geleverd, te annuleren.

Aanbiedingen

Nieuwe producten

Merken

Element Sports by Snowcentrum
Uranusweg 19
8938 AJ Leeuwarden

e: info@elementsports.nl
t: 058 - 28 00 534

VOORDELEN

Bij Element Sports bestel je je wintersportmaterialen makkelijk en snel!
✓ Gratis verzending ✓ Snelle service
✓ Makkelijk bestellen ✓ Goede beoordelingen ✓ Wintersport specialist

NIEUWSBRIEF

Top
Brands